1. Algemeen

U mag deze website en de informatie op deze website gebruiken als u zich volledig houdt aan de voorwaarden die in deze tekst gesteld worden. Grimab Tuinhuizen kan deze voorwaarden op elk moment wijzigen.

2. Intellectuele eigendomsrechten

U erkent uitdrukkelijk dat al de verstrekte informatie en gegevens eigendom zijn en blijven van Grimab Tuinhuizen. De teksten, afbeeldingen en andere items op de website worden door het auteursrecht beschermd. Wilt u ze reproduceren of verspreiden, dan moet u hiervoor de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Grimab Tuinhuizen verkrijgen, tenzij dat volgens de bepalingen van de wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten niet nodig is. U hebt bijvoorbeeld het recht om informatie van deze website te downloaden en te reproduceren voor privé-gebruik.

3. Aanbrengen van een hyperlink naar de website van Grimab Tuinhuizen

U mag op uw eigen website een link aanbrengen naar de startpagina van de Grimab Tuinhuizen-website. De webpagina waarop de hyperlink staat, moet volledig verdwijnen en het URL-adres van de Grimab Tuinhuizen-website moet duidelijk zichtbaar zijn. Andere hyperlinks mag u alleen aanbrengen na uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring van Grimab Tuinhuizen. U kunt uw verzoek sturen naar Grimab Tuinhuizen door middel van het contactformulier dat u op de website vindt.

4. Aansprakelijkheid van Grimab Tuinhuizen

De informatie op de Grimab Tuinhuizen website is het resultaat van nauwgezet onderzoek en analyse. Grimab Tuinhuizen streeft ernaar u zo nauwkeurig en volledig mogelijk te informeren. Zou de informatie op de website toch onvolledig zijn, vergissingen bevatten of afwijkingen in technische specificaties bevatten, dan kan Grimab Tuinhuizen hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

facebook_page_plugin

Contact

Grimab bvba Tuinhuizen
Beigemsesteenweg 139
1850 Grimbergen

T 02 267 30 76
BE 0444 049 865